Ενεργειακές Αναβαθμίσεις - Προκατασκευασμένα Σπίτια - Προκατ - Μακεδονία

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Ειδικές Κατασκευές
 
 
 

  Η εταιρία “ Energy Houses ” αναλαμβάνει την πλήρη ενεργειακή αναβάθμιση σε υφιστάμενα κτίρια.  • Γιατί είναι σημαντικό να αναβαθμίσω ενεργειακά το κτίριο μου;


  Επεμβάσεις στο κτίριο που μπορούν να εξοικονομήσουν ενέργεια κατά τη χρήση του το αναβαθμίζουν ενεργειακά. Το κτίριο όχι μόνο μειώνει το κόστος λειτουργίας του αλλά ταυτόχρονα μειώνει και τις εκπομπές θερμοκηπικών αερίων συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος Αναβαθμίζοντας ενεργειακά το κτίριο σας κερδίζετε πάνω από 50% στα έξοδα ψύξης και θέρμανσης.


  • Πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε ενεργειακά το κτίριό μας;


  Η ενεργειακή αναβάθμιση ενός κτιρίου επιτυγχάνεται με επεμβάσεις που θα βελτιώσουν την ενεργειακή του απόδοση. Τέτοιες είναι η μόνωση του δώματος (ταράτσα δηλαδή), η μόνωση των εξωτερικών τοίχων, η μόνωσης της πυλωτής, η αλλαγή των υαλοπινάκων των παραθύρων και των κουφωμάτων τους σε πιο υψηλής ενεργειακής απόδοσης, η αλλαγή του καυστήρα θέρμανσης, η τοποθέτηση ηλιακών θερμοσιφώνων ή φωτοβολταϊκών κ.ά.


  • Τι είναι η μόνωση του κελύφους ενός κτιρίου;


  Η μόνωση του κελύφους ενός υφιστάμενου κτιρίου από τη μία εξοικονομεί σημαντικά ποσά ενέργειας, εξασφαλίζοντας ζέστη το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι, αφετέρου ανακαινίζει το κτιριο. Ειδικά τα πράσινα δώματα ή τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης των τοίχων κυριολεκτικά μπορούν να αλλάξουν τελείως την όψη ενός ακινήτου και να αυξήσουν την οικονομική του αξία.


Η εταιρία μας αναλαμβάνει όλες τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίων με πιστοποιημένη εργασία στις καλύτερες τιμές 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού