Προκατασκευασμένα Σπίτια - Προκατ - Μακεδονία

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:


    Η εταιρία “ Energy Houses ” δραστηριοποιείται στο χώρο των προκατασκευασμένων ενεργειακών κατοικιών, συνδυάζοντας άρρηκτα την υψηλή ποιότητα με το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Προσφέρουμε έναν σύγχρονο ενεργειακό τρόπο δόμησης για να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας.

   Τα προκατασκευασμένα σπίτια “ Energy Houses ” είναι μια εναλλακτική και σύγχρονη μορφή δόμησης . Τα βασικά πλεονεκτήματα αυτού του τρόπου δόμησης είναι :

* πολύ χαμηλό κόστος
* μέγιστη ενεργειακή απόδοση
* κατασκευή με οικολογικά υλικά
* μικρός χρόνο παράδοσης

 


 
Προσφορά ΠΡΟΚΑΤ Κατοικία απο 500/τμ


  
  Η κατασκευή υλοποιείται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, από επιτελείο έμπειρων συνεργατών.  Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του σπιτιού σας είναι  πιστοποιημένα για την ποιότητα τους, τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές . Μαζί με το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό μας (μηχανικοί, αρχιτέκτονες) και την ελευθερία στην αρχιτεκτονική που προσφέρει το είδος της κατασκευής, θα μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε την κάθε σχεδιαστική σας ανάγκη.
Εφαρμόζοντας μια διαφορετική προσέγγιση από αυτή των περισσοτέρων εταιριών  προσφέρουμε κατασκευές μεγάλης αντισεισμικής αντοχής, σύμφωνα με το πρότυπο EN 1993: (Ευρωκώδικας 3) και παράλληλα υψηλής ενεργειακής απόδοσης, μειώνοντας το κόστος κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση και ψύξη πάνω από 50 %.

Παράδοση προκατασκευασμένων  ενεργειακών κατοικιών ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ! !

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού